valencia-ciudad-para-bicis

jueves, 8 de julio de 2010

Valencia ciudad para bicis

4 comentarios:

 1. “Els rodolis de la Bici”

  (Per als amics de la bici) Dues rodes: si una tira, l’altra espenta, i el mateix et xiuxiuen: sigues contenta. Els marxapeus, antípodes: si l’un avall, l’altre a dalt; i si no, no: l’un a dalt per l’altre avall. I, sabeu, no n’hi ha de dolenta. Plat gran i plat petit. Passió ràpida i fugissera. O carícia lenta i mantinguda. Tu tries on vols la cadena. I al manillar dues mans, i dues natges al selló. Que es troben al bes d’amor del nostre quadre de primavera. ResponderSuprimir
 2. Enhorabuena por esta página, me he alegrado mucho de ver que Valencia ya tiene su propia Cycle Chic. Esta maravillosa ciudad con tanta bici se lo merecía. Desde Madrid os deseamos buen pedaleo chic.

  http://madridcyclechic.blogspot.com/ Saludos ResponderSuprimir
 3. Gracias amigos y amigas de Madrid. Vamos a ver si le damos un impulso a esta nueva estratégia tan interesante. Un abrazo desde VLC

  ResponderSuprimir
 4. Gracias Vicicle por las hermosas palabras. Salut, lletres i bici

  ResponderSuprimir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *